Reteta de post - Cus-cus cu legume

Reteta de post - Cus-cus cu legume - unem uleiul intr-un vas si apoi adaugam cus-cusul pe care il vom cali in ulei, cand devine sticlos punem canile de apa si sare si amestecam continuu pentru a nu se lipi.

Reteta de post - Cus-cus cu legume
Reteta de post - Cus-cus cu legume

Reteta de post - Cus-cus cu legume

INGREDIENTE

  1.     250 gr cus-cus Arnos
  2.     2 linguri ulei
  3.     3 cani apa
  4.     o mana de ardei tocat cuburi
  5.     1 ceapa
  6.     2-3 ciuperci feliate
  7.     sare
  8.     suc de rosii

Mod de preparare: Reteta de post - Cus-cus cu legume

Punem uleiul intr-un vas si apoi adaugam cus-cusul pe care il vom cali in ulei, cand devine sticlos punem canile de apa si sare si amestecam continuu pentru a nu se lipi.
Separat calim legumele, iar cand sunt moi adaugam sucul de rosii, putina sare si lasam 10 munte la fiert, apoi le amestecam cu cus-cusul fiert. Daca mai necesita sare, adaugam in functie de gust.Se serveste cald.


Pofta mare !