Rulada din fleica de porc
Rulada din fleica de porc - Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici.

Rulada din fleica de porc
INGREDIENTE
- o bucata de fleica de porc
- sare
- piper
- 2 linguri ulei de masline
- foie de dafin
- 2 linguri mustar
- 2 linguri dulceata de ardei iute
- boia de ardei dulce
- boia de ardei iute
- 1 capatana usturoi
- cimbru
- 200 ml vin
Mod de preparare: Rulada din fleica de porc
- Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici.
- Condimentam carnea cu sare cu piper si lasam 2 ore.
- Intr-un bol amestecam condimentele cu vinul si condimentam carnea pe ambele parti.
- Rulam strans si legam cu o sfoara,lasam peste noapte dupa care a 2 zi o afumam.
- Daca nu avem afumatoare o invelim in folie alimentara si o adaugam intr-o tava la cuptor,dedesubt adaugam o tava cu apa.
- Coacem cca 60 min dupa care luam folia de aluminiu si mai lasam 30 min.
- Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o putem felia
Pofta buna!