Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc - Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici.

Rulada din fleica de porc
Rulada din fleica de porc

 Rulada din fleica de porc

INGREDIENTE

  1.     o bucata de fleica de porc
  2.     sare
  3.     piper
  4.     2 linguri ulei de masline
  5.     foie de dafin
  6.     2 linguri mustar
  7.     2 linguri dulceata de ardei iute
  8.     boia de ardei dulce
  9.     boia de ardei iute
  10.     1 capatana usturoi
  11.     cimbru
  12.     200 ml vin

Mod de preparare:  Rulada din fleica de porc

  • Alegem o bucata de carne sa aiba straturi egale cu grasime si carnea,eu am ales si o bucata de carne cu sorici.
  • Condimentam carnea cu sare cu piper si lasam 2 ore.
  • Intr-un bol amestecam condimentele cu vinul si condimentam carnea pe ambele parti.
  • Rulam strans si legam cu o sfoara,lasam peste noapte dupa care a 2 zi o afumam.
  • Daca nu avem afumatoare o invelim in folie alimentara si o adaugam intr-o tava la cuptor,dedesubt adaugam o tava cu apa.
  • Coacem cca 60 min dupa care luam folia de aluminiu si mai lasam 30 min.
  • Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o putem felia

Pofta buna!