Rulouri cu branza de capra si dulceata de rosii

Pentru dulceata, curata de pielite rosiile, taie-le marunt si pune-le intr-o cratita cu baza mai groasa. Adauga zaharul si un praf de sare, amesteca si pune pe foc mic, fara sa acoperi vasul.

Rulouri cu branza de capra si dulceata de rosii
Rulouri cu branza de capra si dulceata de rosii

 Rulouri cu branza de capra si dulceata de rosii

INGREDIENTE

  1.  4 foi de tortilla
  2.     200 g jambon
  3.     200 g branza de capra tartinabila
  4.     2 linguri cu zeama de lime
  5.     200 g zahar brun
  6.     450 g rosii
  7.     2 linguri cu ulei de masline
  8.     sare, praf de chili (optional)

Mod de preparare:  Rulouri cu branza de capra si dulceata de rosii

Pentru dulceata, curata de pielite rosiile, taie-le marunt si pune-le intr-o cratita cu baza mai groasa. Adauga zaharul si un praf de sare, amesteca si pune pe foc mic, fara sa acoperi vasul. Lasa sa scada, amestecand mereu sa nu se prinda.
 Ia de pe foc atunci cand dulceata a ajuns la consitenta dorita si incorporeaza zeama de lime pentru un gust mai fresh. Optional, mai poti adauga un praf de chili.
Unge foile de tortilla cu un strat generos de branza de capra, pune deasupra o fasie de jambon (sau sunca slaba) si impatureste ca pe sarmale. incinge uleiul si rumeneste rulourile pe ambele fete.
Serveste-le calde cu dulceata de rosii.