Rulouri de curcan umplute cu sunca, cascaval si masline

Rulouri de curcan umplute cu sunca, cascaval si masline - Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare.

Rulouri de curcan umplute cu sunca, cascaval si masline
Rulouri de curcan umplute cu sunca, cascaval si masline

Rulouri de curcan umplute cu sunca, cascaval si masline

INGREDIENTE

  1. 1 buc piept de curcan
  2. sare, piper
  3. 2 linguri condiment pentru pui
  4. 3-4 felii de sunca (depinde cat de mari sunt feliile)
  5. 4 felii de cascaval
  6. masline verzi umplute cu gogosari
  7. 2 linguri ulei masline
  8. 1 kg cartofi rosii
  9. sare roz de Himalaya
  10. verdeturi pentru cartofi
  11. ulei de masline

Mod de preparare: Rulouri de curcan umplute cu sunca, cascaval si masline

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. 
Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza peste felia de carne sunca, cascavalul si maslinele taiate felii. 
Se ruleaza pe lungime cat mai strans. Se prinde cu scobitori pentru a nu se desface si se leaga cu ata. La fel se procedeaza si cu cealalta bucata de carne.
Se ung rulourile cu ulei si se maseaza cu condimentul pentru pui. Se lasa la rece pana se pregatesc cartofii.
Se curata cartofii, se spala si se taie in felii mai groase, pe lungime.

Pofta buna!