Salata de boeuf
Salata de boeuf - Carnea fiarta se taie in cuburi mici la fel si cartofii fierti, se amesteca cu mazarea fiarta, telina si morcovul rase crude sau fierte, castraveciorii si gogosarii taiati cuburi.

Salata de boeuf
Ingrediente:
- 1/2 kg carne fiarta,
- 1/2 kg cartofi,
- 1/4 kg mazare,
- 1 morcov,
- 1 patrunjel,
- 1 telina mica,
- 1-2 castraveciori murati in otet,
- 1-2 gogosari,
- 3-4 mere,
- 5-6 linguri maioneza,
- 1 lingurita mustar,
- sare, piper, masline,
- 2 oua rascoapte,
- verdeata
Mod de preparare: Salata de boeuf
Carnea fiarta se taie in cuburi mici la fel si cartofii fierti, se amesteca cu mazarea fiarta, telina si morcovul rase crude sau fierte, castraveciorii si gogosarii taiati cuburi. Merele se rad si se adauga in ultimul moment, se amesteca cu sare, piper si 3 linguri de maioneza. Se asaza salata in farfuria de servit, se da forma dorita, se netezeste cu cutitul si se acopera cu restul de maioneza. Se garniseste dupa dorinta cu masline, cu gogosari, verdeata.