Salată de paste şi ridichi

Salată de paste şi ridichi Învaţă să prepari o salată de paste şi ridichi răcoritoare şi simplu de făcut.

 Salată de paste şi ridichi
Salată de paste şi ridichi

 Salată de paste şi ridichi

Ingrediente:

  •  1 pachet paste fainoase, dupa gust
  •  1 bucata cutie mare de ton în ulei
  •  150 g masline verzi
  •  10 bucati rosioare
  •  2 bucati morcovi
  •  1 legatura patrunjel
  •  1 praf sare, piper

Mod de preparare

În vase separate, se pun la fiert morcovii si pastele si apoi se scurg. Pastele se trec sub un jet de apa rece, iar morcovii se taie rondele.
Tonul se scurge de uleiul în care a stat dar uleiul nu se arunca.
Într-un castron, se pun pastele fierte, morcovii, tonul, rosioarele întregi sau taiate, maslinele, patrunjelul, piperul rosu si sarea.
Se picura putin ulei din cel în care a fost conservat pestele si se amesteca potrivind gustul de sare.