Snitel de curcan

Snitel de curcan - Carnea portionata o batem cu ciocanul de sintele. Dam cu sare, piper, condimente si lăsăm vreo 10 minute sa se odihneasca.

Snitel de curcan
Snitel de curcan

Snitel de curcan

INGREDIENTE

  1. 1 piept mare de curcan
  2. 10 ouă
  3. 3-4 linguri făină
  4. 500 g pesmet
  5. Sare
  6. Piper
  7. Condimente
  8. O linguriță timbru
  9. Praf de usturoi
  10. Ulei pt prajit

Mod de preparare: Snitel de curcan

  • Carnea portionata o batem cu ciocanul de sintele. Dam cu sare, piper, condimente si lăsăm vreo 10 minute sa se odihneasca.
  • Batem ouăle cu putina sare, si praf de usturoi. Cimbrul il amestecăm cu faina, iar pesmetul il punem într-o farfurie adâncă.
  • Trecem bucățile de carne mai întâi prin faina, scuturăm surplusul, apoi trecem prin ou si pesmet, apoi mai repetăm odată oul si pesmetul, pentru a obține o crusta frumoasa si mai densă.
  • Prajim in ulei încins 2-3 minute a fiecare parte.
  • Servim cu pofta calde sau reci, cu sos sau legume proaspete.

Pofta buna!