Spaghete bolognese

Spaghete bolognese - Se fierbe apă cu sare. Când clocotește se pun pastele și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert se limpezesc sub jet de apă rece și se lasă în strecurătoare.

Spaghete bolognese
Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

 Ingrediente (2 porții)

  1. 200 g spaghete
  2. 400 g carne tocată de vită
  3. 200 ml suc de roșii
  4. ulei de măsline
  5. sare
  6. piper

Mod de preparare: Spaghete bolognese

Se fierbe apă cu sare. Când clocotește se pun pastele și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce s-au fiert se limpezesc sub jet de apă rece și se lasă în strecurătoare.
Se încing 3 linguri de ulei de măsline, se pune carnea și se prăjește 3,4 minute amestecându-se continuu. Se adaugă sucul de roșii și se fierbe pe foc mic până se pătrunde carnea. La final se presară sare și piper.
Se pun pastele pe farfurii calde și se adaugă sosul de carne