Supă-cremă rece de căpşune cu piper roşu

Reteta de supă-cremă rece de căpşune cu piper roşu O reţetă cu totul deosebită, pe care nu mulţi se aventurează s-o încerce. Este simplă, iar rezultatul delicios

Supă-cremă rece de căpşune cu piper roşu
Supă-cremă rece de căpşune cu piper roşu

Supă-cremă rece de căpşune cu piper roşu

Ingrediente:

  •  4 cani căpşune proaspete
  •  1 cana suc de grepfrut
  •  1 cana iaurt
  •  1 1/4 cana frişcă lichidă
  •  1 lingura miere
  •  1/4 cana lichior frangelico
  •  1 lingurita piper roşu
  •  nucşoară

Mod de preparare

 Căpşunele spălate se pun într-un blender împreună cu sucul de grepfrut, după care se adaugă toate ingredientele de mai sus.

Se asezonează, după gust. Se bagă la frigider până se răceşte foarte bine. Se serveşte într-un bol rece şi se decorează cu felii subţiri de căpşune, flori comestibile, mentă şi boabe de piper roşu.