Supă de ceapă

Supă de ceapă Adu bucătăria franțuzească la tine acasă! Supa de ceapă, un fel de mâncare sofisticat, dar ușor de preparat.

Supă de ceapă
Supă de ceapă

Supă de ceapă

Ingrediente:

  •  1 lingura faina
  •  1,200 litri supa de pasare
  •  50 g untura de pasare
  •  150 g cascaval ras
  •  8 felii paine
  •  6 cepe mari
  •  sare si piper

Mod de preparare

Se taie ceapa peştişori şi se pune la călit în untură, în oala de fiert.
Se lasă să se înmoaie, fără să se ardă şi apoi se adaugă făina, sarea şi piperul. Se amestecă pe foc 2-3 minute.
Se toarnă supa şi se lasă la fiert la foc potrivit timp de 35 de minute.
Se serveşte supa cu câte două felii de pâine prăjită şi caşcaval presărat.