Supa de linte rosie cu arpacas

Supa de linte rosie cu arpacas - Se taie ceapa in rondele si se soteaza in untdelemn. Se adauga apa si sucul de rosii. Se pune lintea si se lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se adauga arpacasul, lasandu-se sa fiarba inca 20 de minute

Supa de linte rosie cu arpacas
Supa de linte rosie cu arpacas

Supa de linte rosie cu arpacas

 Ingrediente:

  1.     2 cepe mari
  2.     1 ceasca de arpacas
  3.     1 legatura de patrunjel
  4.     sare
  5.     boia de ardei
  6.     2 cesti de linte rosie
  7.     1 ceasca de suc de rosii
  8.     oregano
  9.     untdelemn din belsug

Mod de preparare:

Se taie ceapa in rondele si se soteaza in untdelemn. Se adauga apa si sucul de rosii. Se pune lintea si se lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se adauga arpacasul, lasandu-se sa fiarba inca 20 de minute. Cu putin inainte de a fi gata supa noastra, asezonam cu patrunjelul tocat marunt si boiaua de ardei. Stingem focul si presaram oregano.

Pofta buna!