Supa Lasagna

Intr-o oală mare (în care gătești supe/ciorbe de obicei) călește carnea de porc cu ceapa, ardeiul și usturoiul. Când prinde o ușoară culoare maronie, adaugă supa de pui, sosu de roșii și condimentele.

Supa Lasagna
Supa Lasagna

Supa Lasagna

Ingrediente:

  •   450 g carne de porc tocată
  •  1 ceapă galbenă tăiată cubulețe
  •  1 ardei tăiat cubulețe
  •  4 căței de usturoi tocați mărunt
  •  1 litru supă de pui
  •  450 g sos de roșii
  •  busuioc, rozmarin, oregano după gust
  •  sare și piper după gust
  •  usturoi pudră după gust
  •  8 foi de lasagna rupte în bucățele (cam cât o monedă de 50 de bani)
  •  350 g mozarella sfărâmată
  •  180 g parmezan ras

Mod de preparare

 Intr-o oală mare (în care gătești supe/ciorbe de obicei) călește carnea de porc cu ceapa, ardeiul și usturoiul. Când prinde o ușoară culoare maronie, adaugă supa de pui, sosu de roșii și condimentele. Adu la fierbere la foc mediu. Fierbe apoi la foc mare timp de 2 minute și apoi dă focul mic și lasă așa timp de 30 de minute. Amestecă ocazional.

Adaugă bucățile de lasagna și lasă-le să se facă, amestecând doar 1 dată, timp de 15 minute.

Când e gata de servit, adăugați și parmezanul ras. După ce împărțiți porțiile, adăugați și mozarella sfărâmată.