Tagliatelle cu ineluse de legume

Reteta de tagliatelle cu ineluse de legume Toaca dovleceii in cuburi mici si usturoiul cat mai fin. Intr-o tigaie soteaza usturoiul in ulei de masline timp de 2 minute la foc mic.

Tagliatelle cu ineluse de legume
Tagliatelle cu ineluse de legume

 Tagliatelle cu ineluse de legume

Ingrediente:

  •     1 catel de usturoi
  •     1 cartof fiert
  •     1 lingura de patrunjel tocat
  •     varf de nucsoara
  •     4 rosii
  •     piper
  •     sare
  •     2 linguri pasta de rosii
  •     1 foaie de dafin
  •     1 ceapa olandeza
  •     1 gulie
  •     200 g faina
  •     1 praz
  •     200 g pesmet japonez
  •     280 g paste
  •     4 morcovi
  •     3 oua
  •     1 radacina de telina
  •     2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

 Toaca dovleceii in cuburi mici si usturoiul cat mai fin. Intr-o tigaie soteaza usturoiul in ulei de masline timp de 2 minute la foc mic. Adauga dovleceii, cimbrul, sare si piper, dupa gust, si lasa-le sa se gateasca 10 minute, amestecand din cand in cand.
 Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, intr-o oala mare cu apa sarata. Scurge-le si pastreaza o parte din apa.
 Toarna pastele si apa sarata intr-o tava pentru cuptor. Adauga rosiile pasate si amestecul de dovlcei si amesteca. Razuie branza si presar-o niform pe deasupra. Coace timp de 10 minute in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius.