Taitei chinezesti cu legume

Taitei chinezesti cu legume - Taiteii se pun intr-un bol adanc si se toarna apa fierbinte peste ei. Se lasa 3 minute si se scurg de apa.Se curata legumele si se taie in bucati mai mari, dar subtiri.

Taitei chinezesti cu legume
Taitei chinezesti cu legume

Taitei chinezesti cu legume

INGREDIENTE

  1. 2 pachete de taitei instanti
  2. 1/4 varza mai mica
  3. 1 ceapa
  4. 1 morcov
  5. 2 catei de usturoi
  6. 1 ceapa verde
  7. ghimbir ras sau pudra, dupa gust
  8. sos de soia
  9. ulei
  10. ulei de susan, optional

Mod de preparare: Taitei chinezesti cu legume

Taiteii se pun intr-un bol adanc si se toarna apa fierbinte peste ei. Se lasa 3 minute si se scurg de apa.
Se curata legumele si se taie in bucati mai mari, dar subtiri.
Se pune o tigaie sau un wok pe foc si se adauga 1-2 linguri de ulei. Se infierbanta si se adauga ceapa si morcovii. Se calesc 1 minut la foc mare. 
Se adauga varza si se mai calesc 1-2 minute.
Se adauga taiteii si 1 lingura de sos de soia.
Se tin pe foc inca 1-2 minute si se amesteca des. Optional, puteti adauga cateva picaturi de ulei de susan.
Se iau de pe foc si se servesc.

Pofta buna!