Taitei cu varza

Taitei cu varza Rețeta:Varza se taie fideluta si se framanta 1 minut cu 1 lingurita rasa de sare. Se lasa 5 minute sa se inmoaie.

Taitei cu varza
Taitei cu varza

Taitei cu varza

Ingrediente:

  • 1 varza mica (aprox 1 kg)
  • 200 gr taitei lati
  • 1 ceapa
  • 5 linguri ulei
  • 4 prize piper (sau dupa gust)
  • sare

Mod de preparare

Varza se taie fideluta si se framanta 1 minut cu 1 lingurita rasa de sare. Se lasa 5 minute sa se inmoaie.
In timpul acesta tocati ceapa marunt si caliti-o in uleiul incins. Folositi o tigaie mai mare .
Puneti taiteii la fiert in multa apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet.
Adaugati varza peste ceapa si caliti-o putin peste 10 minute, la foc mediu, amestecand des sa nu se arda. Spre sfarsit dati focul la mic. Cand e aproape gata condimentati-o cu piper.
Adaugati taiteii scursi de apa si amestecati bine. Gustati de sare.
E buna si reincalzita.