Cina

Farafalle cu rosii si carnaciori

Reteta de farafalle cu rosii si carnaciori Fierbe pastele al dente in apa cu sare aproximativ 7 minute. Pastreaza-le la cald.

Tagliatelle cu ineluse de legume

Reteta de tagliatelle cu ineluse de legume Toaca dovleceii in cuburi mici si usturoiul cat mai fin. Intr-o tigaie soteaza usturoiul...

Linguine cu ierburi aromatice

Reteta de Linguine cu ierburi aromatice Fierbe pastele linguini al dente. Intre timp, toaca marunt usturoiul, rozmarinul, busuiocul,...

Ardei umpluți cu cușcuș și legumele

Speli ardeii, îi cureți de cotoare și de semințe. Pentru un aspect deosebit, poți folosi ardei de diferite culori.

Bame cu carne

Tai carnea în bucăți mici. Într-o cratiță, pui uleiul, ceapa și carnea, apoi torni apă până acoperi carnea. Pui și condimentele.

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.