Tocanita de ardei

Tocanita de ardei - Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati mai mari.Ceapa se curata si se toaca mai mare.

Tocanita de ardei
Tocanita de ardei

Tocanita de ardei

INGREDIENTE

  1.     4 cepe
  2.     5 ardei verzi
  3.     5 ardei capia
  4.     50 ml ulei
  5.     1 legatura marar
  6.     vegeta
  7.     boia
  8.     piper
  9.     sare

Mod de preparare: Tocanita de ardei

Ardeiul se curata, se spala si se taie bucati mai mari.
Ceapa se curata si se toaca mai mare.
Intr-o cratita se pune uleiul si ceapa si se caleste 4-5 minute.
Se pune ardeiul, vegeta, piper, boia si se mai caleste 3-4 minute.
Se pune apa si se fierbe 15-20 minute.
Se pun rosiile, se amesteca si se fierbe inca 15 minute.
Se pune mararul tocat si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute.
Spre sfarsit se amesteca si se potriveste de gust cu sare si piper.
Se mananca ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!