Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline

Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline - Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Presaram putina sare si acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana se inmoaie, apoi adaugam arpagicul intreg, curatat si spalat.

Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline
Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline

Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline

INGREDIENTE

  1. 1 ceapa
  2. 2 linguri ulei
  3. 500 gr ciuperci champignon proaspete
  4. o mana arpagic de ceapa rosie
  5. 1 conserva de rosii
  6. 100 gr masline negre
  7. sare
  8. piper negru macinat
  9. rozmarin
  10. 1 legatura marar verde

Mod de preparare: Tocanita de post cu ciuperci, arpagic si masline

Tocam ceapa fin si o punem la calit in uleiul incins. Presaram putina sare si acoperim cu un capac. 
Amestecam ocazional pana se inmoaie, apoi adaugam arpagicul intreg, curatat si spalat. 
Lasam sa se inmoaie usor, apoi adaugam ciupercile curatate si taiate lamele. Acoperim cu capacul si lasam sa scada zeama de la ciuperci. 
Daca este nevoie, mai adaugam putina apa calda, pana ciupercile sunt aproape gata. 
Adaugam conserva de rosii, maslinele, rozmarinul uscat, potrivim da sare, piper. Cand sosul scade, adaugam mararul tocat fin si stingem focul.

Pofta buna!