Varza combinata cu fleica si afumatura
Varza combinata cu fleica si afumatura - Pune uleiul intr-o tigaie si pune tigaia pe foc potrivit.Taie fleica in cuburi cam de 2/2 cm si prajeste-le, astfel incat sa fie usor rumenite.Toaca varza, atat cea alba cat si cea rosie, cat poti de subtire poti.

Varza combinata cu fleica si afumatura
INGREDIENTE
- 1/2 varza alba
- 1/4 varza rosie
- 200 g. suc de rosii
- 1 legatura de marar
- 3-400 grame fleica
- 200 g. afumatura
- 1 foaie dafin
- 50 ml. ulei
Mod de preparare: Varza combinata cu fleica si afumatura
Pune uleiul intr-o tigaie si pune tigaia pe foc potrivit.
Taie fleica in cuburi cam de 2/2 cm si prajeste-le, astfel incat sa fie usor rumenite.
Toaca varza, atat cea alba cat si cea rosie, cat poti de subtire poti.
Adauga un praf de sare peste varza si freac-o usor cu mana.
Pune varza in vasul in care ai prajit carnea.
Caleste varza pana se inmoaie, pune sucul de rosii.
Lasa la foc 15 -20 minute, avand grija sa nu se prinda de vas.
Adauga fleica prajita, afumatura, mararul si piperul si da cratita la cuptor pana este facuta varza.
Serveste cu mamaliga si ardei iute.