Vitel Stroganoff
Vitel Stroganoff.Carnea se taie fasiute. Ceapa se toaca. Ciupercile se taie felii mari.

Vitel Stroganoff
Ingrediente:
- 500 gr muschiulet vitel
- 300 gr ciuperci
- 2 cepe mici
- 200 gr smantana
- 1 lingurita cu varf mustar
- 1 cescuta bulion (sau 1 lingurita cu varf pasta de rosii dizolvata in putina apa)
- 4 castraveciori murati
- sare, piper
Mod de preparare
Carnea se taie fasiute. Ceapa se toaca. Ciupercile se taie felii mari.
In putin ulei se pune vitelul la prajit la foc iute timp de 1-2 minute, pana-si schimba culoarea.
Cand e carnea gata, scoateti-o pe o farfurie. Adaugati in tigaie ciupercile si ceapa, dati focul pe mediu si lasati sa se inmoaie legumele. Amestecati din cand in cand, cam 8 minute. Puneti carnea la loc in tigaie.
Adaugati smantana, amestecati si lasati la fiert 1 minut. Apoi adaugati mustarul si bulionul. Lasati cam 5 minute la fiert pana obtineti un sos cremos.
Stingeti focul si adaugati castraveciorii taiati fideluta.